mrminden-arnot

Történetünk

A Mr. Minden Group Kft. 2018 januárjában azzal a céllal született meg, hogy a régióban meghatározó kereskedőként kiszolgálja azon igényeket, amit más cégek nem tudnak megvalósítani.

Az elmúlt 5 év alatt pedig számtalan egyedi megkeresés érkezett hozzánk, különböző területekről, különböző igényekkel. Így rá kellett jönnünk, jóval szélesebb a célközönségünk, mint azt elsőre gondoltuk.

Mára van egy jól kialakult ügyfélkörünk, állandó megrendelőkkel, illetve lakossági felhasználókkal egyaránt. De számtalan alkalommal térnek be hozzánk az ország különböző pontjairól is!

Márkanevünk oltalom alatt áll, melyre különösen büszkék vagyunk. Mindazonáltal nagy felelősséggel jár, hiszen a név kötelez! Vállalkozásunk missziója pedig mára: mindenkinek megoldást nyújtani a lehető legrövidebb időn belül, mindezt kedvező áron!

Bemutatkozás

„Vidékiként tisztában vagyok vele, egy kistelepülésen milyen fontos, ha mindent egy helyen be lehet szerezni. Azonban a nagyváros közelsége miatt a különféle szaküzletek, változatos nyitvatartás, illetve a nagyközönség kiszolgálására specializálódott üzletek működésére is van rálátásom. Ezt a két szemléletet igyekszem ötvözni a Mr. Minden üzletpolitikájában.

Több mint 15 év értékesítési tapasztalatom alapján alaposan megismertem a különböző piacokat, iparágakat. Így bátran állítom, jól ismerem, mely vállalkozásformáknak mik a legfontosabb szegmensek.

Bízom benne, hogy hamarosan Téged is az elégedett ügyfelelink között köszönthetlek és személyesen győződsz meg a Mr. Minden kiemelkedő kiszolgálásáról!” 

Molnár Ádám a Mr. Minden Group Kft. alapító-tulajdonosa 

 

Image

Kínálatunk

Az arnóti üzletünk mind kínálatával, mind nyitvatartási idejével igyekszik az azonnali igényeket kiszolgálni. Mindazonáltal folyamatosan kutatjuk az új igényeket, új lehetőségeket. 

Természetesen kisvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára is számtalan megoldást kínálunk. Legyen szó védőruházatról, épületüzemeltetési eszközökről, gépekről, irodafelszerelésről, vagy bármilyen egyedi megrendelésről.

Csapatunk jelenleg 9 fő, így minden igényt gyorsan és precízen tudunk kielégíteni. 3 teherautónk folyamatosan úton van, hogy vásárlóinkhoz minél hamarabb eljuthassanak a megrendelt termékek. 

Irodánkban folyamatosan rögzítjük az ajánlatkéréseket, megrendeléseket. Így garantáljuk a gyors kiszolgálást! Emellett a beszerzésekről is folyamatosan gondoskodunk. Ezért gyakran fordul elő, hogy egyes termékek országos készlethiánya esetén is a Mr. Mindennél található lesz az adott árucikk.

 

Lakossági, azaz egyedi igények mellett a vállalati szektor megrendeléseit is készséggel teljesítjük! Vállalunk épületüzemeltetéshez elengedhetetlen felszerelések, épületgépészet, tisztítószerek, irodafelszerelések, bútorok, vagy a munkavégzéshez szükséges eszközök.  

Emellett kivitelezéssel foglalkozó kis- és nagyvállalkozások számára is kínálunk gyakorlatilag mindent. Szerszámok, alapanyagok, nagy tételben is, kedvező áron, rövid szállítási határidővel! 

Erre vonatkozóan kérj ajánlatot és mi egykettőre összeállítjuk neked!